Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

#Eye_Test: How Many Animals Can You See in This Picture ??

   

 
   Η καθημερινότητα στις μέρες μας καθενός από εμάς καταλήγει στο να κοιτάζει υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα που επηρεάζουν αρνητικά την όρασή μας. Πόσοι από εσάς αντιμετωπίζετε τσούξιμο στα μάτια στο τέλος της ημέρας ή έχετε θολή όραση και ξηροφθαλμία; Όλα αυτά τα συμπτώματα υποδηλώνουν οφθαλμικά προβλήματα. Υπάρχει επίσης μια σειρά από προβλήματα όρασης, όπως μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός, αχρωματοψία, κ.λπ. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν ότι έχουν κάποιο από αυτά τα προβλήματα μέχρι να κάνουν έναν τακτικό έλεγχο σε έναν οφθαλμίατρο.

  Στη φωτογραφία παρακάτω φαίνονται μερικά από τα πιο διάσημα άγρια ζώα στη Βόρεια Αμερική, αλλά τα περισσότερα από αυτά θα σας ενοχλήσουν όταν τα δείτε. Δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. 

  Πόσα ζώα καταφέρατε να βρείτε σε αυτή τη φωτογραφία; Καταφέρατε να βρείτε περισσότερα από 5 ή ίσως λιγότερα; Ίσως καταφέρατε να βρείτε έως και 10 ζώα; Ποιος είναι ο αριθμός των ζώων που βρέθηκαν στην εικόνα;

 Αυτό το παζλ επινοήθηκε και παρουσιάστηκε στο κοινό από την Υπηρεσία Πάρκων. Είναι οι πιο σχετικοί που μπορούν να πουν τον ακριβή αριθμό των ζώων που κρύβονται σε αυτή την εικόνα. Επειδή αυτή η εικόνα προκάλεσε πολλά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα και οι άνθρωποι διαγωνίστηκαν για να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερα ζώα, αποφάσισαν να μάθουν τον ακριβή αριθμό των ζώων που κρύβονταν στην εικόνα. Επίσημη απάντηση στο παζλ του Parks Service Wildlife. Το Parks Service διαπίστωσε ότι η σωστή απάντηση για τα κρυμμένα ζώα στην εικόνα είναι 12.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου