Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Μάθε τα πάντα για τους «έξυπνους» φακούς Transitions & τα οφέλη τους από τα Optical InVision Likovrisi !!!


    Αν είσαι σε αναζήτηση των επόμενων καινούριων γυαλιών σου, πιθανόν να έχεις ακούσει γι’ αυτή τη συναρπαστική τεχνολογία! Τι είναι όμως οι φακοί Transitions και πώς μπορώ να επωφεληθώ;

 

 

Οι φακοί Transitions αποτελούν τους πιο προηγμένους φωτοχρωμικούς φακούς, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να προσαρμόζονται άμεσα σε κάθε συνθήκη φωτισμού, σκουραίνοντας αυτόματα με έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία και βοηθώντας έτσι τα μάτια να προσαρμοστούν κι αυτά με ευκολία στα διάφορα επίπεδα ηλιακού φωτός.


Θα σου έχει συμβεί σίγουρα να βγεις έξω φορώντας τα γυαλιά οράσεώς σου με συννεφιά και μέσα στην ίδια ώρα να αναζητάς τα γυαλιά ηλίου σου επειδή ξαφνικά ο ήλιος «βγήκε» και σε ενοχλεί! Αν είσαι τυχερός και τα έχεις πάρει μαζί, θα μπεις στην διαδικασία να αλλάξεις γυαλιά, νιώθοντας ανακουφισμένος, μέχρι τη στιγμή που θα εισέλθεις σε κάποιο εσωτερικό χώρο ή θα συναντήσεις ξανά συννεφιά και θα βρεις τον εαυτό σου αγανακτισμένο να ψάχνει ξανά τα γυαλιά οράσεως!

 Φαύλος κύκλος! Οι εναλλαγές, ωστόσο, στην ένταση της ηλιοφάνειας είναι μία πραγματικότητα που την βιώνουμε καθημερινά και τα μάτια μας έρχονται αντιμέτωπα με αυτή με έναν τρόπο βίαιο και καθόλου ομαλό, που φυσικά έχει επίδραση στην υγεία τους.


Τίποτα, βέβαια, από τα παραπάνω δεν θα ανησυχούσε έναν χρήστη της τεχνολογίας Transitions, καθώς οι φακοί των γυαλιών του θα προσαρμόζονταν αυτόματα μόνοι τους σε κάθε επίπεδο έντασης της ηλιοφάνειας, παρέχοντάς του κάθε στιγμή το ιδανικό contrast και την ιδανική σκουρότητα, ενώ παράλληλα θα του εξασφάλιζαν άνετη και ξεκούραστη όραση απαλλαγμένη από αντανακλάσεις και οπτικό θάμβος (αντηλιά). Με λίγα λόγια : άνεση, ευχρηστία & λειτουργικότητα!

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:48

Πέρα από την ευχρηστία, σε προστατεύουν 100% από την υπεριώδη (UV) ακτινοβολία και το επιβλαβές μπλε-ιώδες φως. Το ορατό φως περιλαμβάνει ένα εύρος από μήκη κύματος και ενέργειας, με το μπλε-ιώδες να έχει μικρό μήκος κύματος, που σημαίνει πολύ υψηλή συχνότητα και ενέργεια (γι’ αυτό βλέπουμε τον ουρανό μπλε). Η μεγαλύτερη πηγή μπλε φωτός είναι ο ήλιος και κατά πολύ μικρότερο βαθμό, οι ψηφιακές συσκευές (κινητά, tablets, ηλεκτρονικοί υπολογιστές), που εκπέμπουν τεχνητό μπλε φως.

Οι συνέπειες της μη προστασίας από την UV ακτινοβολία είναι λίγο ή πολύ γνωστές στους περισσότερους και σ’ αυτές συγκαταλέγονται ο καταρράκτης, η εκφύλιση ωχράς κηλίδας, εγκαύματα κερατοειδούς, αμφιβληστροειδοπάθειες, καρκίνος βλεφάρων κ.ά. Φανταστείτε, λοιπόν, πόσο πολύτιμο είναι να προστατεύεστε οποιαδήποτε στιγμή, κάτι το οποίο μπορούν να σας το παρέχουν απόλυτα οι φακοί Transitions!

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:43

Όσον αφορά στην έκθεση στις όλο κι αυξανόμενες ψηφιακές συσκευές, τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν πιθανόν οι περισσότεροι τα έχουμε βιώσει ήδη: θολή όραση, οφθαλμική κόπωσηξηροφθαλμία, πονοκέφαλοι, μέχρι και αϋπνία, καθώς η έκθεση στο τεχνητό φως αλλάζει τον κιρκάδιο ρυθμό, δηλαδή το εσωτερικό ρολόι του σώματος, κάτι που διαταράσσει τον κύκλο του ύπνου κι άλλες διεργασίες που συνδέονται με αυτό.

Η τεχνολογία Transitions, με τους εξειδικευμένους τύπους της, έχει την δυνατότητα να σας ανακουφίσει από τα παραπάνω δυσάρεστα συμπτώματα, χαρίζοντας σας ξεκούραστη όραση & αίσθημα ευεξίας!

Εσείς, επομένως, που είστε σε αναζήτηση νέων γυαλιών σκεφτείτε τα παρακάτω:
1) Βρίσκετε ενοχλητικό το να μεταβαίνετε από σκοτεινούς σε φωτεινούς χώρους;
2) Αισθάνεστε ενόχληση από τια αντανακλάσεις του φωτός κατά την οδήγηση;
3) Χαμηλώνετε την φωτεινότητα της οθόνης του κινητού γιατί είναι πολύ ισχυρή;
4) Έχετε ερεθισμούς ή ενοχλήσεις μετά από παρατεταμένη χρήση Η/Υ;
5) Αισθάνεστε ενόχληση από τα τεχνητά φώτα σε εσωτερικούς χώρους;
Αν οι απαντήσεις σας είναι θετικές, επισκεφθείτε το κατάστημά μας και θα σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να επιλέξετε τον τύπο που σας ταιριάζει!

Επιπλέον, οι φακοί Transitions:
 Ταιριάζουν σε κάθε συνταγή & σκελετό
 Είναι κατάλληλοι για κάθε ηλικία, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών
 Είναι διαθέσιμοι σε iconic colors (γκρι/μάυρο, καφέ, πράσινος γραφίτης) αλλά και σε style colors (αμέθυστος, κεχριμπάρι, ζαφείρι, σμαραγδί) για να δημιουργήσετε έναν μοναδικό συνδυασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου