Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Ψωνίστε τώρα με Δωροεπιταγές ή με Δωροκάρτα Ticket Compliments από τα Οπτικά InVision . Επίσημος Συνεργάτης της Edenred .


Βρείτε μας ΕΔΏ

Τα Οπτικά InVision είναι πλέον Επίσημος Συνεργάτης της Edered , παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες διατακτικών, η οποία σχεδιάζει και αναπτύσσει λύσεις με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας των οργανισμών και την αύξηση της αγοραστικής δύναμης των ατόμων.
Με παρουσία σε περισσότερες από 42 χώρες απαριθμεί 43 εκατομμύρια χρήστες και 750.000 εταιρείες-πελάτες.



Εξαργυρώστε Τώρα Δωροεπιταγές Ticket Compliments® στα Οπτικά InVision
Τα Ticket Compliments® είναι οι μοναδικές multibrand δωροεπιταγές στην Ελλάδα, επιτρέποντάς στον πελάτη να αγοράσει αυτό ακριβώς που επιθυμεί!

Ένα έξυπνο δώρο για γιορτές, γενέθλια, επετείους και κάθε περίσταση, για την επιβράβευση των εργαζομένων, για εταιρικούς πελάτες, για παιδιά, για καταναλωτές κ.α.


Οι δωροεπιταγές Ticket Compliments®  είναι ιδανικές για επιβράβευση, τόνωση της αποδοτικότητας, τόσο των εσωτερικών και εξωτερικών συνεργατών, ενώ αποτελούν ένα ευέλικτο εργαλείο παρότρυνσης για τη συμμετοχή καταναλωτών σε προωθητικά προγράμματα.



Ψωνίστε Τώρα με Δωροκάρτα Ticket Compliments® στα Οπτικά InVision
Στα Οπτικά InVision συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τις λύσεις που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη, και σας προσφέρουμε τις Αγορές σας με την σειρά προπληρωμένων καρτών Ticket Compliments®.

Η κάρτα Ticket Compliments® είναι ένα ιδανικό εργαλείο παρότρυνσης και επιβράβευσης για προωθητικά προγράμματα, καθώς και ένα «έξυπνο» δώρο για τις Αγορές σας στις γιορτές και σε ειδικές περιστάσεις.

Βρείτε μας Εδώ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου