Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Οι καλύτερες συμβουλές μακιγιάζ για να τονίσετε τα πράσινα μάτια!.



Τα πράσινα μάτια είναι από τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου, αλλά το να βρει κανείς το σωστό μακιγιάζ γι’ αυτά, δεν είναι εύκολο!


1. Ζεστό χρώμα του μπρούντζου.

Στα πράσινα μάτια πηγαίνουν πολύ  τα ζεστά χάλκινα και χρυσά χρώματα, η χάλκινη σκιά είναι ιδανική για τα πράσινα μάτια. Τα αναδεικνύει και τα κάνει να φαίνονται πανέμορφα.


2. Τόνοι χαλκού.

Όπως και με τις αποχρώσεις του μπρούντζου, αυτοί οι τόνοι του χαλκού που είναι ζεστά γήινα χρώματα, αναδεικνύουν υπέροχα τα πράσινα μάτια. Θυμηθείτε να βάζετε πάντα ένα στρώμα με λαμπερό τέτοιο χρώμα για να εμβαθύνει το φυσικό πράσινο των ματιών.

3.  Παίξτε με μωβ.

Τα μωβ και τα πράσινα, είναι δύο χρώματα που ταιριάζουν πολύ. Αν θέλετε κάτι πολύ όμορφο για τα πράσινα μάτια σας, παίξτε με μωβ σκιά και βιολετί γραμμή, δοκιμάστε τι είναι καλύτερο για σας.

4.  Όχι ασημί.

Ένα χρώμα που δεν ταιριάζει καθόλου με τα πράσινα μάτια είναι το ασημί. Δεν μιλάμε βέβαια για ασημένια κοσμήματα, αλλά οι ασημί και γκρι σκιές δεν είναι κατάλληλες για το πράσινο χρώμα. Έρχονται σε αντίθεση. Μείνετε στα ζεστά γήινα χρώματα.

5. Αποφύγετε το μαύρο eyeliner.

Βέβαια, μπορεί να μη θέλετε να παραλείψετε τελείως μία μαύρη γραμμή. Αλλά οι αποχρώσεις του μωβ στις γραμμές των ματιών θα τα κάνει πράγματι να ξεχωρίζουν, τονίζοντας ιδανικά το πράσινο χρώμα τους.

6. Σκούρο πράσινο

Αν και πολλοί σύμβουλοι ομορφιάς συνιστούν να μη χρησιμοποιούμε πράσινες σκιές για τα πράσινα μάτια, πιστεύω ότι αυτό δεν είναι σωστό. Εάν έχετε ανοικτά πράσινα μάτια, απλώνοντας μια πιο σκούρα πράσινη σκιά και πράσινο σκούρο μολύβι για το περίγραμμά τους, το αποτέλεσμα θα είναι θαυμάσιο. Απλά θυμηθείτε να αγοράσετε πιο σκούρα ή πιο ανοικτή σκιά από το δικό σας χρώμα ματιών.

7. Γλυκές αποχρώσεις ροδάκινου.

Μία άλλη πρόταση για τα πράσινα μάτια, είναι να χρησιμοποιήσετε ροδακινί και ροζ σκιά. Είτε θέλετε η σκιά σας να είναι σε κρέμα ή πούδρα, η ανάμειξη αυτή θα κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίζουν.

8. Ροζ και μωβ

Τέλος, η τελευταία συμβουλή για τα πράσινα μάτια είναι να χρησιμοποιήσετε ροζ και μωβ χρώματα. Είτε είναι το eyeliner ή η σκιά, απλώστε τα όπως εσείς νομίζετε καλύτερα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!


Τα πράσινα μάτια είναι από τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου ...!!!

ΠΗΓΉ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου