Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

SHAMIR METAFORM™ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑΝΟ-ΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΣΑΣ

 

meta_form_logo

SHAMIR METAFORM™

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑΝΟ-ΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΣΑΣ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ
ΦΑΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

Η Shamir παρουσιάζει περήφανα την τεχνολογία Metaform™ η οποία επιτρέπει την κατασκευή φακών με νανοδομή, προσφέροντας μία νέα γένια υπερφακών που δεν συμβιβάζονται αλλά έχουν ενσωματωμένα όλα τα οπτικά και φυσικά χαρακτηριστικά και τις επιστρώσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ METAFORM™;

Η Metaform™ συγχωνεύει γρήγορα την τεχνολογία πολλαπλών δυνατοτήτων Preform™, η οποία συνδυάζει μια σειρά οπτικών και φυσικών ιδιοτήτων, με οποιονδήποτε φακό, σε μια φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία τρισδιάστατης θερμοδιαμόρφωσης

lens

Η ΟΠΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ

Είναι μία πανίσχυρη στρώση που χρησιμοποιείται από την αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροπορική και τη διαστημική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένης της NASA, λόγω των ιδιοτήτων αντοχής της στην κρούση - επιτρέποντας ένα λεπτότερο και ελαφρύτερο φακό.

Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ

Βελτιστοποιείται από αλγόριθμους ενώ ελέγχεται το φως - επιτρέποντας έναν νέο τρόπο εφαρμογής της επίστρωσης σε ένα φακό.

Preform

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΘΕΡΜΟΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 3D

Για να διασφαλίζεται μια τέλεια αντιστοιχία μεταξύ του Preform & οποιασδήποτε καμπυλότητας φακού, δημιουργώντας έναν υπερφακό.

ΕΩΣ 18 ΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ

από την τυπική απαίτηση του FDA.

ΕΩΣ 40%
ΛΕΠΤΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟΣ

από τους κανονικούς μυωπικούς φακούς.

ΥΠΕΡ-ΔΥΝΑΤΟΣ, ΥΠΕΡ-ΛΕΠΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΕΛΑΦΡΥΣ

Η τεχνολογία Metaform™ επιτρέπει στους φακούς με υψηλούς μυωπικούς βαθμούς, να είναι λεπτότεροι και ελαφρύτεροι από τους απλούς φακούς με τους αντίστοιχους βαθμούς. Το αποτέλεσμα είναι φακοί που δεν κάνουν συμβιβασμούς, καθώς είναι ταυτόχρονα υπερ-δυνατοί, με υπερ-αισθητική και υπερ-άνετοι στην εφαρμογή.

 

diagram

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ

Αντικαθιστώντας τις τυπικές επιστρώσεις με την Preform της Metaform, που ενσωματώνει πολλά χαρακτηριστικά, παρατηρούμε:

ΕΩΣ 98% ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ,
ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η τεχνολογία Metaform™ δεν παρέχει μόνο φακούς με εξελιγμένα χαρακτηριστικά όπως υπερδύναμη, ελαφρότητα και λεπτότητα, αλλά τους βελτιώνει σημαντικά σύμφωνα με το λειτουργικό αντίστοιχο των επιστρώσεων όπως τις γνωρίζουμε.

ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ
ΤΕΛΕΙΑ ΟΡΑΣΗ

Η τεχνολογία Metaform™ χρησιμοποιεί εξελιγμένους αλγορίθμους για να εξασφαλίσει ότι κάθε οπτική και φυσική ιδιότητα της πολύπλευρης τεχνολογίας Preform™, είναι επακριβώς και αξιόπιστα προσαρμοσμένη στον αντίστοιχο δείκτη διάθλασης, εξασφαλίζοντας απόλυτη ομοιομορφία.

Συμβατικός Φακός

Τεχνολογία Metaform™

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

H Shamir ήταν πάντα γνωστή για την επαναστατική εμπειρία εξυπηρέτησης, με εξαιρετικά αξιόπιστες προηγμένες τεχνικές κατασκευής και για την ικανότητα να κατασκευάζει συνταγές φακών με γρήγορη παράδοση.

Η τεχνολογία Metaform™ βελτιώνει την απόδοσή μας ακόμη περισσότερο, μειώνοντας τον χρόνο παραγωγής επιστρώσεων έως 98%, προσφέροντας ταυτόχρονα βελτιωμένη ποιότητα.

ΕΩΣ 80% ΠΙΟ
ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ

ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

Η Shamir πιστεύει ακράδαντα στο να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλική με το περιβάλλον και η τελευταία της τεχνολογία αποδεικνύει αυτήν την προτεραιότητα.
Η παραγωγή φακών με την τεχνολογία Metaform™ απαιτεί ελάχιστο νερό, χημικά και ενέργεια, αφήνοντας το μικρότερο δυνατό οικολογικό αποτύπωμα, εξασφαλίζοντας ελάχιστες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

ΔΩΣΤΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου