Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Ανοίγετε το στόμα σας όταν φοράτε Φακούς Επαφής??...δείτε +4 επιπλέον περιπτώσεις που το κάνετε!

Αποτελούν δραστηριότητες που, κατά τη διάρκεια τους, μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Δεν μιλάμε για την ώρα του φαγητού ή όταν πίνουμε νερό, αναφερόμαστε σε πιο περίεργα, που χωρίς αιτία μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Αποτελεί μια από τις πιο παράξενες αντιδράσεις του οργανισμού μας. Γίνεται ασυναίσθητα και γίνεται πάντα τις πιο παράξενες στιγμές. Στο μπάνιο μπροστά στον καθρέπτη, την ώρα της οδήγησης ακόμα και την ώρα που θαυμάζουμε κάτι, συνοδεία του επιφωνήματος «ουάου».

Ας δούμε όμως ποια είναι τα πέντε πράγματα που κάνουμε πάντα με ανοιχτό στόμα, εκτός του φαγητού:


Νούμερο #1: Μακιγιάζ

Εάν καθίσετε και δείτε τις γυναίκες, την ώρα που βάφονται, θα φτάσετε στο συμπέρασμα πως όλες το κάνουν με ανοιχτό το στόμα. Το γιατί ούτε οι ίδιες δεν μπορούν να το απαντήσουν. Θα μου πείτε, «πως θα στρώσει καλά το κραγιόν, εάν δεν είναι ανοιχτό το στόμα;». Προφανώς και δεν αναφέρομαι στη στιγμή που βάζει κραγιόν η γυναίκα, αναφέρομαι, όμως, στη γραμμή του eyeliner που, εάν το στόμα δεν είναι ανοιχτό, δεν πετυχαίνει ούτε με αίτηση.

Νούμερο #2: Τοποθέτηση φακών επαφής

Συμβαίνει κάθε φορά, που κάποιος πάει να βάλει φακούς επαφής. Αν το αρνηθείς, λες ψέματα και κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου.  Φοράω γυαλιά, εδώ και χρόνια, και πάντα φοράω τους φακούς με την ελπίδα, όπως έχω ανοιχτό το στόμα, να έρθει κάποιος και να με ταΐσει κάτι. Μάταια όμως…

Νούμερο #3: Όταν χαζεύουμε

Είναι από αυτές τις στιγμές «αδυναμίας», που δεν σκεφτόμαστε τίποτα, δεν ακούμε τίποτα, απλά χαζεύουμε… έναν τοίχο, χωρίς να αναρωτιόμαστε αν θέλει βάψιμο. Πρόκειται για μια φάση, που μας «πετυχαίνει» με ανοιχτό το στόμα και με ένα βλέμμα που αξίζει όλα τα λεφτά.

Νούμερο #4: Ξύρισμα

Κι όμως το κάνουμε συνέχεια! Μου συμβαίνει πάντα και δεν νομίζω πως είμαι η εξαίρεση. Συμβαίνει σε όλους και είναι από όλους αποδεκτό. Ειδικότερα όταν προσπαθούμε να ξυριστούμε γύρω από αυτή την περιοχή, τότε το σωστό άνοιγμα του στόματος είναι αναγκαίο, γιατί παραμονεύει το κόψιμο.

Νούμερο #5: Ισορροπία

Δεν θα μπορούσε να λείψει αυτή η δραστηριότητα από την πεντάδα. Ίσως, με ανοιχτό το στόμα δεν πρόκειται να πέσουμε, ίσως με ανοιχτό το στόμα ελέγχουμε τις αναπνοές μας. Πολλές μπορεί να είναι οι θεωρίες που μας φέρνουν με ανοιχτό το στόμα στην θέμα της ισορροπίες. Ένα ακόμα περίεργο, μάλιστα, στο θέμα της ισορροπίας είναι το γεγονός ότι πάντα ανοίγουμε τα χέρια σαν να θέλουμε να «ρίξουμε» μια στροφή στην πίστα.

πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου