Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ανακύκλωση χαρτιού για την έκδοση βιβλίων Braille σε άτομα με μειωμένη όραση.


Ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού για την έκδοση βιβλίων για άτομα με μειωμένη όραση ξεκινά σε δήμους της Αττικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

Σε αυτό το πλαίσιο, υλοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στη Ν. Σμύρνη όπου τονίστηκε μεταξύ άλλων η σημασία των απλών καθημερινών κινήσεων των πολιτών που θα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ παρουσιάστηκε ο ειδικός πράσινος κάδος που έχει τοποθετηθεί σε χώρους δημόσιας χρήσης για το κοινό. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου Γ. Κρικρής καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης νοτίου τομέα Χ. Καπαταής.

«Σύνθημά μας είναι κανένα χαρτί στα κοινά σκουπίδια. Όλα στο χαρτοφάγο, στον πράσινο κάδο, για την ενίσχυση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και την εμπέδωση της κουλτούρας ανακύκλωσης στις νέες γενιές», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Γ. Κρικρής, ενώ γνωστοποίησε ότι το όφελος που θα προκύψει από την προσπάθεια πρόκειται να αξιοποιηθεί για την έκδοση ειδικών βιβλίων με το σύστημα γραφής Braille για συνανθρώπους μας με μειωμένη όραση.

ΠΗΓΗ
Επισκεφτείτε το e-shop μας: http://eshopinvision.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου