Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Yoga για τα μάτια – Ξεκούρασε τα με απλές ασκήσεις.


Η Yoga για τα μάτια, έχει να κάνει με ασκήσεις των οφθαλμών. Ασκήσεις που όχι μόνο τους ξεκουράζουν, αλλά και τους εκπαιδεύουν.

Άσκηση 1.
Κάλυψε τα μάτια σου με τις παλάμες σου. Άνοιξε τα μάτια σου χωρίς να κουνήσεις τις παλάμες σου για 30’’ και εν συνεχεία κλείστα και πάλι για άλλα 30’’.
Yoga για τα μάτια 1


Άσκηση 2.
Κοίταξε δεξιά και κράτησε εκεί το βλέμμα σου για 5’’, Έπειτα άφησε το βλέμμα σου ελεύθερο. Εν συνεχεία κοίταξε αριστερά για άλλα 5’’ και μετά χαλάρωσε. Μην ξεχάσεις πως πρέπει να κάνεις 5 επαναλήψεις.
Yoga για τα μάτια 2


Άσκηση 3.
Κοίταξε πάνω δεξιά, κάτω αριστερά και το αντίστροφο. Κάνε 5 επαναλήψεις.
Yoga για τα μάτια 3


Άσκηση 4.
Κάνε κυκλικές κινήσεις με τα μάτια σου 5 φορές με κατεύθυνση προς τα δεξιά και μετά χαλάρωσε. Έπειτα κάνε τις ίδιες κινήσεις άλλα προς τα αριστερά.
Yoga για τα μάτια 4



Άσκηση 5.
Κοίταξε την άκρη της μύτης σου. Κράτα το βλέμμα σου εκεί για 5 λεπτά και έπειτα χαλάρωσε. Εν συνεχεία κοίταξε το ταβάνι χωρίς να κουνήσεις το κεφάλι σου και κράτησε εκεί το βλέμμα σου για 3’’. Μετά χαλάρωσε. Επανέλαβε τη διαδικασία 5 φορές.
Yoga για τα μάτια 5

Άσκηση 6.
Κοίταξε κάτω για 30’’ και έπειτα κοίταξε τα αντικείμενα που βρίσκονται στο δωμάτιο. Εστίασε το βλέμμα σου σε μερικά από αυτά για ένα λεπτό.
Yoga για τα μάτια 6


ΠΗΓΗ

Visit Our e-shop in ... http://eshopinvision.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου