Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Μοντέλα με προβλήματα όρασης στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι! (VIDEO).



Τυφλά και με προβλήματα όρασης μοντέλα έκλεισαν την φετινή Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα για την απομόνωση, αλλά και την αποδοχή όλων!


Μετά από πέντε μέρες με δυνατές παρουσίες, shows και ενθουσιασμό, η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού έριξε αυλαία με ένα μοναδικό τρόπο!


Η γαλλίδα επιχειρηματίας Myriam Chalek, είχε την ιδέα για αυτό το show και στόχος της ήταν να γνωστοποιήσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με προβλήματα όρασης, αλλά και το γεγονός ότι τα άτομα με αναπηρία πρέπει να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και στον χώρο της μόδας!


Η επιχειρηματίας, η οποία πέρυσι είχε διοργανώσει το fashion show για τα άτομα που πάσχουν από νανισμό, είπε πριν την επίδειξη: «Ανοίγουμε τα μυαλά των ανθρώπων, ανοίγουμε τις καρδιές τους!»



Η Myriam Chalek, διοργάνωσε ένα αντίστοιχο  Blind Fashion Show στη Νέα Υόρκη και μετά την μεγάλη του επιτυχία, το έφερε και στο Παρίσι!



Τα μοντέλα δεν ήταν επαγγελματίες και τα ρούχα είχαν ραφτεί για αυτήν ακριβώς την επίδειξη, ενώ τα μοντέλα σαν οδηγό είχαν ένα νήμα στην μέση της πασαρέλας για να τις βοηθά στην κίνησή τους!

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου